Onze producten

Roozendaal Solar beschikt over een breed assortiment aan zonnepanelen. Dat is ook nodig, want elk budget en elk dak is anders. Daarom moet voor ieder dak het meest geschikte paneel gevonden worden. In ons assortiment hebben wij zonnepanelen van LG en Denim beiden geproduceerd en gecertificeerd in Duitsland. Als we kijken naar prijs/kwaliteitsverhouding zijn deze zonnepanelen de beste keuze

De specificaties van elk paneel vindt u in het overzicht hieronder.

rondje-Burger Meyer

Fabrikant: Meyer Burger
Type: Mono n-Si 380 All Black Half Cut
Vermogen: 380 WP
Afmeting(mm): 1767 x 1041 x 35 mm
Productgarantie: 25 jaar
Opbrengstgarantie: 25 jaar

SolarWatt

Fabrikant: SolarWatt
Type: Glas/glas mono zonnepaneel
Vermogen: 325 WP
Afmeting(mm): 1700 x 1000 x 40 mm
Productgarantie: 30 jaar
Opbrengstgarantie: 30 jaar

rondje-aeg

Fabrikant: AEG
Type: Mono Full Black
Vermogen: 370 WP
Afmeting(mm): 1755 x 1038 x 35 mm
Productgarantie: 20 jaar
Opbrengstgarantie: 25 jaar

Roozendaal Solar werkt uitsluitend met de beste kwaliteit omvormers. In ons adviesgesprek wordt gekeken naar de omvormer die het beste rendement geeft in uw situatie met de zonnepanelen op uw dak.

Gemakkelijk energie besparen, zonder bron-investering. Een oplossing die even simpel is als doeltreffend: de hybride warmtepomp, een slimme modulerende warmtepomp die samenwerkt met een (bestaande) HR ketel. Hierbij heeft Roozendaal Solar gekozen voor A-merken. Bovendien kunnen deze naast verwarmen in de winter, de woning in de zomer koelen. De hybride warmtepomp zorgt met haar aantrekkelijke terugverdientijd voor een opmars van de energiezuinige woning!

 

Werking

De hybride warmtepomp gebruikt warmte uit de buitenlucht en zet dit om in bruikbare warmte in de woning. De buitenunit onttrekt de warmte uit de lucht. De warmtepomp voegt deze energie toe aan het water van het centraal verwarmingssysteem. De hybride warmtepomp genereert met 5 kW in een Nederlandse situatie tot 62% van de warmtebehoefte.

Het plaatsen van een zonneboiler begint met het installeren van de zonnecollectoren op het dak. De zonnecollectoren worden met 2 leidingen voor koud en warm water verbonden aan het voorraadvat. In de meeste gevallen staat het voorraadvat in huis vlak bij de cv-ketel, maar die kan ook op het dak zelf of op een andere plek in de woning geplaatst worden. De cv-ketel wordt gebruikt als na-verwarmer zodat het water uit de zonnecollectoren verder opgewarmd wordt wanneer deze niet op de juiste temperatuur is. In de wintermaanden zit je dus nooit zonder warm water.