Over ons

Als leverancier van zonnepaneelsystemen, zonneboilersystemen en (hybride)warmtepompsystemen hebben wij ons toegelegd op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige systemen op het gebied van energiebesparing. Deze worden geïnstalleerd door een erkende plaatselijke installateur of door ons eigen professionele installatieteam. Tevens bieden wij service en onderhoud aan van deze systemen.

De aanschaf van zonnepanelen (of andere energiebesparende systemen) is geen beslissing die u zomaar neemt. Er zijn immers veel verschillende producten en vele aanbieders. Natuurlijk wilt u het hoogst haalbare rendement verkrijgen, jarenlang plezier hebben van uw aankoop en u wilt niet voor verrassingen komen te staan.

Roozendaal Solar helpt u daarom graag een eind op weg. Wij geven informatie over de werking van de systemen in het algemeen en het verschil in de kwaliteit van de meest gangbare producten die op dit moment op de markt zijn. Maar wij geven daar graag een persoonlijke tint aan. Immers, niet ieder huis is hetzelfde en niet ieder huishouden heeft hetzelfde stroom en gasverbruik.

Bent u benieuwd wat voor besparing zonnepanelen voor u persoonlijk opleveren? Of vraagt u zich bijvoorbeeld af of uw woning wel geschikt is? Voor al dat soort vragen, staan wij voor u klaar. Wij geven adviesgesprekken aan huis en geven u advies die op uw eigen situatie is afgestemd. Aan de hand van uw energierekening kunnen wij u meteen vertellen wat uw besparingen per maand, per jaar en over een periode van 30 jaar zijn.

Een adviesgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Aan het einde van het adviesgesprek bent u helemaal op de hoogte. Het is belangrijk dat u tijdens een adviesgesprek samen met uw partner aanwezig bent. Mocht u zonnepanelen overwegen, dan maakt u zo’n beslissing natuurlijk niet alleen.

Bent u na het gesprek overtuigd en enthousiast geworden? Dan kunnen we het direct voor u in orde maken. Wilt u het na het adviesgesprek het allemaal liever even laten bezinken? Dan ontvangt u van ons een passende (op maat gemaakte) offerte.

Natuurlijk is het mogelijk om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Vul dan ons contactformulier in en wij nemen dan zo snel contact met u op.